Ajtópanelek

Szeretné biztonságban tudni otthonát?

A Gava Plast ajtópanelek maximális biztonságot nyújtanak Önnek és családjának!
Sokan úgy gondolják, hogy egy riasztóberendezés önmagában képes megijeszteni a betörőket. Manapság azonban ez nincs minden esetben így. Egy profi biztonsági ajtóval többet tehet az ingatlan védelme érdekében, mint azt először gondolná.

A Gava Plast több ponton záródó, biztonsági vasalatokkal ellátott bejárati ajtóit igen hosszú ideig tart feltörni. A betörőnek pedig két szempont fontos a behatolást illetően, nevezetesen az idő és a zaj. Ezek fordított arányban állnak egymással, tehát a nagy zajjal járó kevés időt, míg a szinte zajtalan behatolás nagyon sok időt vesz igénybe. Minél nagyobb a zaj és minél hosszabb idő alatt lehet bejutni, annál nagyobb a lebukás veszélye is. Egy biztonsági ajtó kinyitása vagy nagyon sok időbe telik vagy hihetetlenül hangos.

A Gava Plast biztonsági ajtónak köszönhetően a betörők elkerülik majd otthonát, hiszen tudják mibe kerül bejutni egy professzionális ajtón!
Keressen minket bizalommal!

Bejárati ajtó választása

A bejárati ajtó jelentős szerepet tölt be otthonunk külsejének megítélésében, emellett biztonsági szempontból is fontos megfelelő minőségű ajtópanelt választanunk. A bejárati ajtó az első dolog, amit vendégeink meglátnak otthonunkban, így érdemes olyat választani, ami illik a lakás stílusához, eleganciájához és Ön is szívesen lép be és ki rajta minden nap.

A bejárati ajtó biztonsági szerepe is igen fontos, hiszen a betörések megelőzésében is szerepe van. Az öt pontos ajtózár és az ajtópánt hozzájárul a nagyobb biztonság kialakításához. Cégünk olyan minőségi ajtópanelek gyártásával foglalkozik, melyek tartós, időtálló anyagból készülnek, igény szerint üvegezhetőek, masszív üvegből vannak. Különböző színekből és formákból választhatja ki az Önnek megfelelő bejárati ajtót, amely remekül kiegészíti otthona megjelenését és hozzájárul annak eleganciájához. Ha Önnek is felkeltettük érdeklődését minőségi bejárati ajtó paneleinkkel, keressen fel minket egyedi igényeivel! Impozáns és időtálló bejárati ajtóját keresse nálunk!

 

Minőségi beltéri ajtók az igényeknek megfelelően

Otthonunk kialakítása, valamint felújítása során változatos és korszerű lehetőségek kínálkoznak, melyek igényes és időtálló megoldásokat biztosítanak belsőépítészeti, berendezési és egyéb dekorációs esetekben egyaránt. A belső téralakítás során meghatározó szerepet játszanak a beltéri ajtók, melyek a funkcionális feladatukon kívül megjelenésükkel is hozzájárulnak a dekoratív belső összkép kialakításához.

A beltéri ajtók elsődleges feladata a térelválasztásban nyilvánul meg, azonban a megfelelő szigetelés is elengedhetetlen (hangszigetelés, fűtési költségek csökkentése, stb.), amelyhez a mai modern műanyag beltéri nyílászárók kiváló megoldást kínálnak minden felhasználó számára. Továbbá a beltéri ajtók változatos és letisztult megjelenésüknek köszönhetően kellemes és egységes enteriőrt teremtenek otthonunk egyes helyiségeiben, valamint könnyedén tisztántartható és időtálló befektetést nyújtanak.

Minőségi és esztétikus beltéri ajtókért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és sok éves tapasztalatunkkal mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A bejárati ajtók szintén választhatók fehér ill. színes kivitelben, standard v. egyedi üvegezéssel egyaránt!

Ajtó katalógusunk elérhető ide kattintva!

Gava ajtó katalógus elérhető ide kattintva!