Árnyékolók

Reluxák

Alumínium lapokból függönyszerűen felszerelt árnyékolástechnikai eszköz, melyek leginkább irodákban, középületekben használatosak. Két fajtája: Classic és Venus típusok, melyet 21 színben és 6 féle faerezetű

kivitelben kínálunk.

Szalagfüggönyök
Textilfüggönyöket helyettesítő, szalaglapokból álló árnyokoló, mely a reluxához hasonlóan különböző szögekben forgatható. Középületekben, irodákban a legkedveltebb. Széles színválasztékunkból könnyedén megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt is.

Redőnyök

• Külső tokos műanyag redőny
Gyárilag festett, hajlított alumínium tok, gumis keskeny lefutóval, extrudált alumínium záróléccel, UV filteres műanyag redőnyléccel, alumínium tokvéggel.

• Külső tokos komplett alumínium redőny
Hajlított alumínium nyitott lemeztok, alumínium tokvég, kefés alumínium lefutó, alumínium redőnyléccel, fémtengellyel.

• Vakolható tokos műanyag redőny
Gyárilag festett, hajlított alumínium tok, gumis keskeny lefutóval, extrudált alumínium záróléccel, UV filteres műanyag redőnyléccel, alumínium tokvéggel, heraklith vakolóéllel.

• Vakolható tokos alumínium redőny

Hajlított alumínium nyitott lemeztok, alumínium tokvég, kefés alumínium lefutó, alumínium redőnyléccel, fémtengellyel, heraklith vakolóéllel.

• Vakolható belső tokos műanyag és alumínium redőnyök
A volt fa gerébtokos ablakok cseréjekor alkalmazzuk ezt a fajta megoldást, ilyenkor a tok nem látható.

Az alumínium redőnyök masszívabbak, élettartamuk hosszabb, hőszigetelésük jobb, mint a

hagyományos műanyag redőnyöké. A felsorolt redőnytípusok mindegyike megvalósítható szúnyoghálóval kombinált kivitelben is, ilyenkor a rolós szúnyogháló a redőnytokba épített, valamint kefézett lefutóval ellátott.

Árnyékolók

Az árnyékolókból széles választék tárul elénk. Először is azt kell eldöntenünk, hogy mennyire szeretnénk megszűrni a beáramló fényt és milyen helyen szeretnénk használni. Munkahelyen, otthon, esetleg nyaralóban? Mindig a helyszín egyedi adottságai szerint kell döntenünk. Nálunk bármilyen igénynek megfelelően megtalálhatja a megfelelő árnyékolót.

Nem csak a nemkívánatos napfényt tarthatjuk a szobán kívül, de még jól is mutat lakásunkban vagy irodánkban. Több szín közül is választhat, így igazodhat a helyiség stílusához is.

Használatuk egyszerű és megbízható. Állíthatóak, így szabályozni tudjuk az árnyékolás mértékét. Anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően tartósak, így hosszú ideig használhatja kiválasztott eszközt.

Nyáron érezhetjük leginkább szükségét az árnyékolóknak. Kint tarthatjuk vele a meleget, nehezebben melegszik fel a helyiség. Szabadidős tevékenységeinkben vagy munkák során sem zavarhat a káprázó napsütés. Nyugodtan nézhet televíziót, vagy akár ülhet számítógépe előtt nappal is, egy megfelelő árnyékoló megóvja a visszatükröződő és vakító fényektől.

Válassza ki az igényeihez leginkább igazodó terméket és válasszon tőlünk bizalommal!

Minden, amit a reluxákról tudni érdemes

Árnyékolási megoldáson gondolkodik? Szeretné esztétikus, gyorsan felszerelhető eszközzel szabályozni a helyiségbe juttatott fény mennyiségét? Akkor válassza a reluxákat! Hogy miért? Az Ablakgyár Tatabánya Kft. elárulja Önnek!

A reluxa számos pozitív tulajdonsággal bír. Első és legfontosabb, hogy a többi technikához képest roppant kedvező árfekvésű megoldást jelent. Fontos kiemelni esztétikai megjelenését, hiszen egyáltalán nem mindegy hogy milyen kinézetű az általunk alkalmazott árnyékolástechnikai eszköz. A reluxa könnyen kezelhető, gyorsan és egyszerűn le lehet ereszteni, illetve felhúzni. Ez a folyamat történhet zsinór, pálca, de akár távirányító segítségével is. Tökéletesen véd a naptól, illetve szabályozható a bejutó sugarak mennyisége. Kiemelten fontos lehet ez például egy irodában, ahol a számítógépen dolgozók látási viszonyait zavarhatja a túl erős napsütés.

A reluxa kedvelt árnyékolási eszköz otthonokban is. Népszerűségének oka lehet, hogy nagyon kicsi a helyigénye, így szinte bárhova felszerelhető. Hosszútávon gondolkodva pozitívum, hogy igen tartós, és nem igényel különösebb karbantartást sem.

Reluxát szeretne? Érdeklődjön elérhetőségeinken és segítünk Önnek!

Az alumínium redőny előnyei

A nyári napsütésben elengedhetetlen valamilyen árnyékoló használata otthonunkban. A nagy melegben a legjobb megoldást az alumínium redőnyök nyújtják, hiszen nem csupán esztétikusak, de remekül szigetelnek a hőségtől. Nyáron hűsen tartják lakásunkat, télen pedig bent tartják a meleget a szobákban.

Az alumínium redőny a legtartósabb árnyékoló, amit lakásunkban alkalmazhatunk. Anyaga időtálló, strapabíró, masszív. Nem teszi tönkre a szélsőséges időjárás, a vihar, vagy egy nagyobb szél. Az alumínium redőny ellenáll az UV-sugárzásnak, így a nap káros sugarai nem jutnak át az árnyékoló berendezésen. Emellett nyugodtabb alvást biztosít tömör kialakításával, mert ezen nem szűrődik át az éjszakai holdfény, közvilágítás, vagy a reggeli napsütés.

Az alumínium redőny hatékony megoldás a tolvajok ellen is, hiszen kívülről nehéz észrevétlenül felfeszíteni, bejutni rajta keresztül.

Ha Ön is szeretne otthonába alumínium redőnyt, keresse fel cégünket kérdéseivel! Kérje árajánlatunkat az interneten keresztül!