Facebook

Miért válasszunk műanyag nyílászárót?

A nyílászáró kiválasztása igencsak összetett feladat, hiszen számos tényezőt figyelembe kell venni. A legfontosabb, amit érdemes vásárlás előtt végiggondolni, hogy milyen környezetbe szeretnénk beépíteni, mekkora összeget kívánunk ráfordítani és milyen igénybevételnek lesz kitéve az adott elem.

Lássuk, mi jellemzi a műanyag nyílászárókat!

Minőségi műanyag nyílászárót szeretne vásárolni?

Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Keressen fel minket elérhetőségeinken!

Milyen előnyei vannak a műanyag nyílászáróknak?

  • Kedvező beszerzési áron kapható
  • Könnyen tisztítható
  • Ellenáll az UV sugárzásnak
  • Több színben is elérhető
  • A tévhitekkel ellentétben nem színeződik el a sok napfény hatására
  • Jó hőszigetelő

Milyen hátulütői vannak a műanyag nyílászáróknak?

  • Természetesség hatása háttérbe szorul
  • Esztétikai kérdéseket vethet fel, bár manapság már a kifinomult technológia segítségével igényes darabokat készítenek.

Nyílászárócsere előtt áll? Költséghatékonyan szeretné megoldani a munkálatokat? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Felmerülő kérdéseivel keresse meg kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére, és segítenek megkeresni az Önnek leginkább megfelelő nyílászárótípust! 


Minőségi nyílászárók elérhető áron!

Miért érdemes rendkívül nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő nyílászárók kiválasztására?

Több okból is. Ide tartozik például a biztonság. Egy korszerűtlen ablak vagy ajtó ugyanis remek lehetőséget biztosít az illetéktelen behatolók számára.

A nyílászárók kiválasztása az energiahatékonyság szempontjából is kiemelkedően fontos. Egy rosszul záródó ablakon rengeteg meleg levegő szökik ki a lakásból. Így könnyen azt tapasztalhatjuk, hogy folyamatosan fűtünk, a számlánk egyre nő, míg a szoba hőmérséklete a legjobb esetben is csak stagnál. Ennek megfelelően egy jól kialakított minőségi nyílászáró kiváló költségcsökkentő eszköz is lehet.

A biztonság és az energiahatékonyság természetesen fontosabb szempontok, mint az esztétikum, de ha minket választanak, mi azt is garantáljuk. Nyílászáróink ugyanis nem csak rendkívül magas színvonalat képviselnek, de kialakításuk során a megjelenésre is kiemelt figyelmet fordítottunk. Így kínálatunkból Ön könnyen kiválaszthatja azt a nyílászárót, mely legjobban illeszkedik otthona stílusához.

Ha kérdése van nyílászáróinkkal kapcsolatban, keressen minket bátran!


Cégismertető

Az Ablakgyár Tatabánya Kft. nyílászáró gyártóként közel 10 éve szolgálja mind a lakosság, mind pedig vállalkozások (cégek, lakásszövetkezetek, társasházak, közületek) igényeit. Nyílászáróinkat kiváló német minőségű profilrendszerből gyártjuk, igény szerint két-, illetve háromrétegű üveggel. Jelenleg közel 1000 m2-es gyártósoron megy a termelés!

A nyílászárók gyártása és forgalmazása mellett foglalkozunk még redőnyök (műanyag, alumínium, külső és belső tokos változatban, vakolható kivitelben, akár szúnyoghálóval kombinálva), fix keretes és mobil szúnyoghálók, kültéri és beltéri ablakpárkányok, szalagfüggönyök, reluxák (többféle színben), Hörmann garázskapuk (igény szerint motoros vagy billenős változatban) forgalmazásával.

ÉMI engedélyünk


Ügyfeleink rendelkezésére állunk szaktanácsadással, egyedi kalkuláció készítésével, tervezéssel, valamint teljes körű kivitelezéssel, mely magában foglalja a bontási és beépítési, helyreállítási, szigetelési, burkolási munkálatokat is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot cégünkkel: 

Telefon: +36-34/305-758, +36-30/228-2458
Fax: +36-34/309-150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.ablakgyartatabanya.hu

  

Tisztelettel:

Kovács Attila
ügyvezető igazgató

Ablakgyár Tatabánya Kft.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd