Nyílászárók

Profiljaink:
 1. Inoutic Arcade, 71 mm beépítési mélységű, 5 légkamrás profil
  Üvegezés: 2 (24 mm vastag) vagy 3 rétegű (36 mm vastag)
 2. Gealan 8000, 74 mm beépítési mélységű, 6 légkamrás profil
  Üvegezés: 2 (24 mm vastag) vagy 3 rétegű (36 mm vastag)
 3. Gealan S9000, 83 mm beépítési mélységű, 7 légkamrás profil
  Üvegezés: 3 rétegű (36 mm vagy 44 mm vastag)

Mindegyik profil kérhető fehér ill. színes kivitelben is!

 

Vasalt:

Nyílászáróinkat G-U német gyártmányú ill. ezzel egyenértékű vasalatokkal gyártjuk.

Az általunk gyártott nyílászárók alapból tartalmazzák a hibásműködtetés gátlót, és a résszellőző vasalatot:

Hibás működtetés gátló: Ez a funkció a véletlen buktatást akadályozza meg a szárny nyitott állapotában, így az ablak biztonságos működését biztosítja.

Résszellőző vasalat: folyamatos légmozgást biztosít

Cégünknél nem akadály az egyedi kivitel vagy az egyedi méret sem!
Gyártóként könnyedén megvalósítjuk az Ön elképzeléseit, legyen szó akár ablakokról vagy ajtókról egyaránt!

 

Bejárati ajtó katalógusainkat az “Ajtópanelek” menüpont alatt találja.

 

A műanyag nyílászárók és az időjárási hatások

A műanyag nyílászárók előnyeiről napjainkban számtalan fórumon lehet hallani, melynek köszönhetően egyre szélesebb körben alkalmazott megoldások, legyen szó lakásfelújításról és modernizálásról vagy új ingatlan kivitelezéséről. A műanyag nyílászárók egyik elsődleges és legfontosabb előnye az időjárási hatásokkal és tényezőkkel szemben mutatott képességeikben rejlik:

 • A rendszeres és szélsőséges hőmérséklet változás következtében felmerülő károsodási lehetőségek nem jellemzőek a műanyag nyílászárók esetében.
 • Az erős napsugarak és az UV sugarak károsító hatásaival szemben maximális ellenálló képességet mutatnak.
 • A különböző halmazállapotú csapadékok nem jelentenek veszélyt a műanyag szerkezettel szemben.
 • A kiváló hőszigetelő képességnek köszönhetően elkerülhető a belső terek párásodása.

Minőségi, esztétikus és kedvező árfekvéssel rendelkező műanyag nyílászárókért és szerelési szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

A műanyag és fa nyílászárók összehasonlítása

A műanyag ablakok és ajtók manapság igen jó minőségben készülnek. Hőszigetelő képességük anyaguktól függ, tehát az éghajlati tényezőket felmérve kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet. Jó, ha tudjuk, hogy minél több kamra van egy műanyag ablakban, annál inkább szigetel, bár erről mindenképp érdemes szakembert megkérdeznünk.

A műanyag nyílászárók nagy előnye, hogy évtizedekig bírják a rendszeres igénybevételt, nem színeződnek el, és nem igényelnek felületi kezelést, emellett kár esetén roncsolás nélkül cserélhetjük a különböző alkatrészeket. Műanyag ablakok esetén már nem jelenhet gondot a méret, szín, vagy stílus kiválasztása sem, hiszen a műanyag nem szab határokat, tehát az igényeknek megfelelően lehet tervezni és alakítani.

Ezzel szemben a fa nyílászárók ennél sokkal érzékenyebbek, és igénylik a rendszeres kezelést. Azonban, mivel természetes faanyagról van szó, akkor is elhasználódnak, ha minden évben megfelelően kezeltük, hiszen a hőmérséklet és a csapadék nagyon igénybe veszi, javítása pedig ritka esetekben lehetséges.

Amennyiben hosszútávra keres nyílászárókat, és nem szeretne évről-évre pénzt ölni az ablakokba és ajtókba, válasszon Ön is műanyag nyílászárókat! Tájékozódjon weboldalunkon, elképzeléseivel, terveivel keressen bennünket bizalommal!

 

A műanyag ablakok előnyei

Nyílászárók vásárlása esetén alaposan meg kell fontolnunk minden egyes lépést, hiszen rendkívül fontos elemekről van szó. Ha jól választunk, évtizedekre elintézzük, hogy ablakaink és ajtóink rendeltetésszerűen funkcionáljanak, legyen szó bármilyen nyílászáróra vonatkozó szempontról.

Melyek azok a szempontok, melyek alapján érdemes műanyag ablakot választanunk?

•    A műanyag ablakok rendkívül energiatakarékosak: Ezek a modern technológiával készült ablakok a fa és alumínium ablakokkal is szembeszállnak, ha szigetelésről van szó.
•    A műanyag ablakok igen jól karbantarthatóak: Ápolásuk nagyon egyszerű és minimális. Fokozottan ellenállnak az időjárás hatásainak, de még az UV sugárzásnak is. Tisztításuk egyszerű, tisztító oldatos vízzel is egyszerűen érhetünk el kitűnő eredményt.
•    A műanyag nyílászárók élettartama a leghosszabb: Minden műanyag ablak vetemedésálló, ellentétben a fával, melyre folyamatosan figyelni kell.
•    A műanyag ablakok minőségükhöz képest igen alacsony áron kaphatók: Megvásárlás és beépítés után semmilyen egyéb költséget nem kell állnunk (nem kell például lakkozni az elkövetkező években). Javíttatása egyszerű és könnyen megoldható.

Amennyiben minőségi műanyag ablakot vagy ajtót keres, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

Műanyag nyílászárók ápolása és karbantartása

Néhányan még idegenkednek a műanyag nyílászárók vásárlásától, pedig számtalan előnyük mellett szól az is, hogy a fa és alumínium ablakokkal ellentétben ápolásuk és karbantartásuk rendkívül egyszerű, emiatt pedig olcsóbb is.

A leghétköznapibb szennyeződéseket, mint például a por, egyszerű tisztítószerrel letakaríthatjuk egy kis meleg víz segítségével. Érdemes megjegyeznünk azt is, hogy a durvább, szemcsés tisztítók kárt tehetnek a műanyag ablakok és ajtók felületében, így használatukat próbáljuk meg elkerülni. Egyszerű tisztíthatóságuk miatt nem érdemes agresszív hatású vegyszerekkel próbálkoznunk, hiszen azok komoly kárt tehetnek a nyílászárókban.

Hogy ablakaink és ajtóink sok évtizeden át megőrizzék eredeti külsejüket, és funkciójuknak is hibátlanul eleget tegyenek, évente egyszer érdemes átvizsgálnunk őket, és az esetleges hibákat orvosolnunk, esetleg szakembert hívnunk a problémához.

Amennyiben minőségi és egyszerűen karbantartható műanyag nyílászárókat keres, nálunk ezt mind megkaphatja! Keressen bennünket elérhetőségeinken még ma!