Külső tokos műanyag redőny

Gyárilag festett, hajlított alumínium tok, gumis keskeny lefutóval, extrudált alumínium záróléccel, UV filteres műanyag redőnyléccel, alumínium tokvéggel.

Külső tokos alumínium redőny

Hajlított alumínium nyitott lemeztok, alumínium tokvég, kefés alumínium lefutó, alumínium redőnyléccel, fémtengellyel.

Vakolható tokos redőnyök

Alumínium

Hajlított alumínium nyitott lemeztok, alumínium tokvég, kefés alumínium lefutó, alumínium redőnyléccel, fémtengellyel, heraklith vakolóéllel.

Műanyag

Gyárilag festett, hajlított alumínium tok, gumis keskeny lefutóval, extrudált alumínium záróléccel, UV filteres műanyag redőnyléccel, alumínium tokvéggel, heraklith vakolóéllel.

Reluxák

Alumínium lapokból függönyszerűen felszerelt árnyékolástechnikai eszköz, melyek leginkább irodákban, középületekben használatosak. Két fajtája: Classic és Venus típusok, melyet 21 színben és 6 féle faerezetű kivitelben kínálunk.

$

Válogasson színmintáink közül

Szalagfüggönyök

Textilfüggönyöket helyettesítő, szalaglapokból álló árnyokoló, mely a reluxához hasonlóan különböző szögekben forgatható. Középületekben, irodákban a legkedveltebb. Széles színválasztékunkból könnyedén megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt is.

Néhány színminta

Egy jól bevált árnyékoló a külső tokos műanyag redőny

Olyan árnyékolót szeretne az ablakokra szereltetni, amikben lehetőség is van? A külső tokos műanyag redőny egy ilyen árnyékoló.

A műanyag redőny jól ismert árnyékoló, kiváló ár-érték aránya miatt. A műanyag megfizethető áron kínál védelmet a különböző évszakok kihívásaival szemben. Egy korszerű kivitelezésű redőny pedig könnyű beépíthetőséget és egyszerű kezelhetőséget biztosít.

A külső tokos műanyag redőny alumínium tokot, tokvéget és zárólécet kapott, amit UV filteres műanyag redőnylécek, gumis keskeny lefutó egészítenek ki. A befelé nyíló ablakokhoz ideális redőnytípusról beszélünk, amit utólag is be lehet építeni. Ez a tulajdonsága rugalmas beépíthetőséget jelent a redőnynek, ami ráadásul motorizálható is a későbbiekben, ha a tulajdonos úgy dönt, hogy automatizálni szeretné az árnyékolóit.

Válassza azt a redőnytípust, ami a legtöbb ablakon látható! A redőnyt úgy tervezték, hogy valóban alkalmazható legyen a legtöbb nyílászáróhoz és emellett a tulajdonos igényeihez is igazítható redőny váljon belőle. A nyílászáró anyaga nem akadály, lehet fa vagy műanyag is az ablak. 

Nem véletlen, hogy a panel lakások ablakain nem lehet ilyen redőnnyel találkozni. Az ilyen típusú ingatlanokra jellemző, hogy a külső nyílászáró kifelé nyílik, ami akadályt jelent a külső tokos műanyag redőny beszerelésében. Ezt leszámítva a legtöbb ingatlanhoz, befelé nyíló ablakoknál nincs kizáró oka a szóban forgó redőny használatának.

A külső tokos műanyag redőnyt széles körben kedvelik, mert hagyományos és új típusú redőny is készülhet belőle. Gurtnis, kézzel mozgatható és motoros, automatizált árnyékoló is egyaránt lehet egy ilyen redőny. A redőny szúnyoghálóval is kiegészíthető, így nap, hőmérséklet, zaj-és rovarvédelmet is képes nyújtani egyszerre az ablakokon.

A redőnyöknek fontos szerep jut abban, hogy egy ingatlan hogyan néz ki és a lakói mennyire elégedettek a kényelmével. Amennyiben új redőnyökre van szüksége és a külső tokos műanyag redőnyben meglátta azokat a tulajdonságokat, amiket ki tud majd használni, keressen minket bizalommal! 

Vakolható tokos redőnyök? Építkezésnél már számoljon velük!

A vakolható tokos redőnyök az ingatlan homlokzatát nem változtatják meg. Az új árnyékolóit azonnal be tudja szerezni tőlünk, műanyag és alumínium változatban is.

Fontos Önnek, hogy az épülő ingatlana ne csak komfortos legyen, hanem még mutatós is? A készülő épület homlokzatát nem szeretné semmilyen, oda nem illő vagy felesleges dologgal terhelni? A redőny megbízható árnyékoló, de egyes típusoknál a redőny tokját nem lehet elrejteni, ez kitakarja a nyílászáró felsőrészét és a ház homlokzatán is látható. A megoldást a vakolható tokos redőnyök jelentik, amiknek el lehet tüntetni vakolással a felső részüket. A tervezés itt a végső eredmény szempontjából fontos, mert az ablak méretét és a vakolás kiterjedését is meg kell tervezni előre az árnyékoló tulajdonságaival összhangban.

A vakolható tokos redőnyök előnye, hogy tartósak, esztétikusak, valamint előre lehet velük tervezni. Az ablak felső részéből keveset takar ki, jól hőszigetel. A sokoldalúságukat tovább növeli, hogy egyes modellek mozgatható szúnyoghálóval is felszerelhetőek, így a fényszabályozáson kívül rovarvédelemben is segítik a tulajdonosokat. Ezek az árnyékolók az újépítésű ingatlanok kedvelt kiegészítői. Egy olyan vakolható tokos redőny, ami minden kiegészítővel rendelkezik, kedvező áron kapható, jó választás hosszú távon is. A modern vakolható tokos redőnyök alapanyaga is tartósabb, a szerkezete is megbízhatóbb, mint egy hagyományos árnyékolóé.  Tökéletes választás újépítésű házhoz, ahol fontos a korszerű technológia és a tartós anyagok használata. Tervezzen hosszú távon egy olyan esztétikus és megbízható árnyékolóval, mint amilyen a vakolható tokos redőny!

Az árnyékolókra egy építkezés kivitelezésekor már szükség van, be kell őket építeni és kiegészíteni velük a nyílászárókat. Rendelje meg az új redőnyöket modern alapanyagokból gyártva és hagyományos működéssel! A termék választékunk tartalmazza ezt a redőny típust is, amit kedvező áron kínálunk megvételre. Érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Redőnyök és spórolás: hogy csökkenthetjük a költségeket?

Redőnyök műanyagból és alumíniumból kedvező feltételekkel, megfizethető áron! Keressen minket az  árnyékolókért, spóroljon egyszerűen télen és nyáron is!

Amikor a különféle árnyékolókról van szó, szinte mindenki megerősíti, hogy sokat lehet velük spórolni. Van, amelyikkel többet, másokkal kevesebbet, egyes típusok csak nyáron segítenek a megtakarításban, míg például a redőnyök télen is. Azonban ahhoz, hogy valóban sikerüljön velük csökkenteni a kiadásokat, érdemes egy kis figyelmet fordítani a használatukra. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesebben, hogy hogyan lehet spórolni a redőnyökkel télen.

A redőny népszerűségének egyik titka a remek hőszigetelés. Ezt az előnyt persze csak akkor élvezhetjük, ha teljesen le van engedve az árnyékoló. Ebben az esetben ugyanis egy plusz, jól hőszigetelő védelmet kapnak a nyílászárók, amik egyébként sok ingatlanban a szigetelés gyenge pontjait jelentik. A hideg éjszakákon mindenképp érdemes tehát teljesen leengedni a redőnyt, ami így hatékonyan segít megakadályozni – vagy legalábbis lassítani – a lakás kihűlését. Természetesen, ha valakit nem zavar a sötét, akkor napközben is hagyhatja így az árnyékolót, és ezzel egy csapásra az utcáról beszűrődő zajt is jelentősen csökkentheti. Ha azonban valóban szeretnénk spórolni a kiadásokon, akkor viszont az is fontos, hogy kihasználjuk, amikor van egy kis napsütés. Engedjük, hogy a nap beüssön a szobába és felmelegítse a belső teret! Így akár több fokot is emelhetünk a hőmérsékleten, anélkül, hogy ez többletkiadást jelentene.

A spóroláshoz hozzá tartozik az is, hogy figyeljünk oda a redőnyök karbantartására. A kisebb hibákat jobb mielőbb elhárítani, mielőtt súlyosabbá válnak vagy más problémákat okoznak. Ha változást észleltünk a redőnyök működésében, hívjunk szakembert!

A redőnyökkel spórolni tehát nem nehéz, csupán egy kis odafigyelésre van szükség. Amennyiben szeretné Ön is kihasználni az árnyékoló előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat műanyag vagy alumínium redőnyökre!

Redőnyök és spórolás: mi a titka?

Redőnyök alumínium és műanyag változatban, megfizethető áron, megbízható cégtől – forduljon hozzánk Ön is, ha a legjobb árnyékolót keresi! 

Az emberek többsége igyekszik spórolni, és ahol lehet, ott lefaragni a kiadásokból. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen apróságokon múlhat, hogy mennyi lesz a havi víz- vagy villanyszámla. Az utóbbi, nyáron akár igen magas is lehet, hiszen ma már a legtöbb lakásban van klíma, és ennek használata bizony könnyen meg tudja dobni a költségeket. Azonban sokat tehetünk azért, hogy ezt elkerüljük, ha gondoskodunk az árnyékolásról. Annak, aki erre keresi a legjobb megoldást, a redőnyöket ajánljuk.

A redőnyökkel hatékonyan szabályozhatjuk, hogy mennyi fény jusson be a lakásba, ráadásul teljesen leengedve remek hőszigetelők. Érdemes arra törekedni, hogy klíma használat nélkül is minél hűvösebben tartsuk a lakást, ugyanis sokat spórolhatunk a fogyasztáson, ha a berendezésnek csak néhány fokot kell hűtenie, és nem működtetjük folyamatosan. Célszerű figyelni, hogy amikor elkezd odasütni a nap, akkor engedjük le a redőnyt és zárjuk be az ablakokat, így megelőzhetjük, hogy a lakásban is hőség legyen. A szellőztetést inkább a hűvösebb órákra tartogassuk, reggelre vagy késő estére, de még jobb, ha egész éjszakára nyitva hagyjuk az ablakokat, így biztosan alaposan át tud szellőzni a lakás. 

Természetesen a redőnyök nem csak nyáron segítenek a spórolásban, hanem télen is. Ekkor azonban arra kell törekedni, hogy bent tartsuk a meleget, ezért logikusan, a leghidegebb időszakban, főleg éjszaka, érdemes teljesen leengedni a redőnyöket. Ezzel megelőzhetjük, hogy túlzottan lehűljön a benti levegő, a fűtés számla pedig az egekbe szökjön. A napsütéses órákat viszont érdemes kihasználni és engedni, hogy egy kicsit felmelegedjenek a helyiségek. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a redőnyök iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! Kérje bátran ajánlatunkat az árnyékolókra, válasszon Ön is hatékony megoldást, mellyel komfortos hőmérsékleten tarthatja otthonát! 

Redőnyökkel korszerűbbé varázsolhatja otthonát!

Redőnyök műanyagból és alumíniumból, rövid határidő alatt, magas minőségben, megfizethető áron – varázsolja korszerűvé otthonát modern árnyékolókkal! 

Ha valaki árnyékolót keres, hamar látni fogja, hogy napjainkban számtalan megoldásból válogathat. Vannak, akik ragaszkodnak az árnyékolók talán legősibb típusához, a függönyökhöz, míg mások szívesebben választanak inkább modern termékeket. Az egyik legkorszerűbb és sok szempontból a legelőnyösebb a redőny, ezért annak, aki az utóbbi csoportba tartozik, mindenképp érdemes egy kicsit jobban megismerkednie velük. 

A redőnyöket sokan amiatt szeretik, mert remekül lehet velük szabályozni, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni a lakásba. Ha teljesen felhúzzuk őket, akkor semmi sem áll a napsütés útjába, viszont, ha sötétet szeretnénk a délutáni pihenéshez, annak sincsen akadálya, hiszen a redőny leengedve szinte teljesen elzárja a fény útját. Természetesen az árnyékoló előnyei ezzel még nem értek véget, ugyanis a redőnyök hatékonyan megakadályozzák a kívülről történő belátást is, így ajánljuk őket akár alacsonyabb emeleti vagy földszinti lakásokhoz is.

Fontos, hogy a redőnyök nagyon jó hőszigetelők. Hideg téli éjszakákon érdemes őket teljesen leengedni, így segítenek megakadályozni a lakás kihűlését, míg nyáron a forróság kint tartásához járulnak hozzá. Már pedig a nyílászárók jobb hőszigetelése anyagi szempontból is előnyös, hiszen így sokkal kevesebbet kell fűteni, illetve a klímahasználat is csökkenthető. A redőnyök élettartama hosszú, karbantartást alig igényelnek, egyetlen modern otthonból sem hiányozhatnak. Cégünk műanyag és alumínium változattal is áll az Ügyfelek rendelkezésére, árnyékolóinkat rövid határidőn belül és kedvező áron biztosítjuk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy modern árnyékolókkal szeretné felszerelni otthonát, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken a redőnyökkel kapcsolatban! Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb kihasználhassa az árnyékolóval járó előnyöket!