Szolgáltatásaink

Az általunk nyújtott szolgáltatások a tervezéstől a kivitelezésig terjedő tevékenységek széles skáláját fogják át.

Helyszíni felmérés

Megrendelőink számára Tatabányán és vonzáskörzetében helyszíni felmérést biztosítunk.

Megrendelés esetén díjmentes a felmérés.

Szaktanácsadás

A szaktanácsadást és a pontos méretek alapján elkészített árkalkulációkat, terveket követően teljes körű kivitelezést vállalunk.

Nyílászárók gyártása

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött kínál speciális szolgáltatásokat, melyek keretein belül egyedi méretek alapján megtervezett, legyártott és beépített minőségi műanyag nyílászárókat biztosít az érdeklődők számára, legyen szó egy-egy rész munkafeladatról vagy komplex megoldásokról.

Régi szerkezetek bontása

Teljes körű kivitelezésünk magába foglalja a bontási, beépítési, és helyreállítási munkákat is.

Emellett a régi szerkezetek illetve a törmelék elszállítását is vállaljuk.

Korszerű műanyag ablakok profi beépítése

A lakásfelújítások és építkezések során elsődleges szempont, hogy korszerű és költséghatékony megoldásokat találjunk, valamint esztétikus otthont alakítsunk ki, amely hosszú távon is gazdaságosan fenntartható, hiszen ez a manapság egyre nagyobb mértékben emelkedő közüzemi kiadások következtében kiemelkedően fontos szemponttá vált.

Kérjen árajánlatot igényeinek megfelelő nyílászárók gyártásához!

Építkezik, vagy régi épület nyílászáróit szeretné lecserélni? Elképzeléseinek megfelelő termékeket keres? Kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!

A nyílászárók kiemelt szerepet töltenek be minden ingatlanban. Az ablakok nem csak a fény áteresztésére alkalmasak, hanem lényeges feladatuk a szellőztetés biztosítása is. Fontos, hogy biztonságosak, kényelmesen használhatóak legyenek. Sok múlik a stílusukon, a színükön, a minőségükön, ami igaz az ajtókra is. Éppen ezért elengedhetetlen a körültekintő választás.

Az elmúlt évtizedekben jelentős változáson mentek keresztül a nyílászárók, így a műanyagból készült termékek is. A szakemberek korszerű módszerekkel, magas minőségű anyagokkal végzik a nyílászárók gyártását annak érdekében, hogy az ingatlanok ne csak kényelmesek legyenek, hanem költséghatékonyan fenntarthatóak is.

Az új épületek esetében már a legmodernebb ablakok és ajtók beépítésére kerül sor, a régi ingatlanoknál pedig folyamatosan cserélik a tulajdonosok a szerkezeteket. A tökéletesen záródó, jó hőszigetelő képességű, többrétegű üveggel ellátott nyílászárók eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak, lehetővé teszik az energiatakarékos fenntartást. 

Hatalmas kínálat vár mindenkit a nyílászárók területén, mégsem könnyű minden esetben a megfelelő termékeket megtalálni. Ha szeretne időt és energiát spórolni, valamint olyan ablakokat, ajtókat beépíttetni, amelyek maximálisan megfelelnek az elképzeléseinek, akkor nálunk jó helyen jár. Több éves tapasztalattal végezzük a nyílászárók gyártását, lehetőséget nyújtunk egyedi méretek alapján tervezett szerkezetek beszerzésére.  

A műanyag nyílászárók hosszú évtizedeken keresztül járulnak hozzá az energiatakarékos, biztonságos, kényelmes ingatlan fenntartásához. A különböző típusokról szívesen tájékoztatjuk.

Szerezzen be olyan ablakokat és ajtókat, amelyek eleget tesznek minden igényének! Könnyen hozzájuthat az ingatlanához tökéletesen illő termékekhez, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Nyílászárók gyártásával foglalkozó szakembereink készséggel segítenek Önnek a tervei megvalósításában.

A nyílászáró gyártás most minden eddiginél jobban megéri!

A nyílászárók hozzájárulnak otthona kényelméhez és biztonságához, ezért fontos, hogy az ajtók, ablakok tökéletesen záródjanak és jól hőszigeteljenek. 

Egy lakásban az ajtók, ablakok igen fontos szerepet töltenek be, hiszen biztonsági és hőszigetelési szempontból is meghatározóak. A cseréjük sajnos komolyabb kiadással jár, ám a drasztikusan emelkedő energiaárak miatt most mindenképp megéri elgondolkozni rajta, hogy nem lenne-e jobb mielőbb beiktatni a műveletet. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy mit nyerhet a korszerű ablakokkal, ajtókkal! 

Sok, régebbi építésű ingatlanban még mindig az eredeti ablakok és ajtók vannak, azonban ezek már korántsem képesek úgy teljesíteni, mint újkorukban. Az elmúlt években ráadásul a technika is hatalmasat fejlődött minden téren, így a nyílászárók hőszigetelése és biztonsága terén is. Egy olyan lakásban, ahol nem jól szigetelnek az ablakok, már hozzájuk közeledve is érezni lehet, hogy egyre hűvösebb van, rosszabb esetben még a huzat is érezhető. Ez értelemszerűen nem szerencsés, ugyanis egyrészt óriási hőveszteséget okoz, másrészt könnyebben feltörhetőek és illetéktelenek is egyszerűbben bejutnak az ingatlanba.

Azonban, ha úgy dönt, hogy korszerű ablakokra vált, azzal akár jelentősen lecsökkentheti a fűtés – illetve nyáron  hűtés – költségét, de a modern ajtók jóval biztonságosabbak is, mint a régi társaik. A fűtési szezon még csak most kezdődik, ám, ha tenni szeretne a kellemesebb hőmérsékletért és a biztonságért, akkor érdemes mielőbb gondoskodnia az elöregedett nyílászárók cseréjéről

Cégünk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére ezzel kapcsolatban. Vállaljuk akár egyedi méretű nyílászárók gyártását is, így abban az esetben is megéri minket felkeresnie, ha most építkezik. A tervezésben, a gyártásban és a beépítésben is számíthat ránk. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk, kérje ajánlatunkat és bízza a nyílászárók gyártását tatabányai cégünkre! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és válaszolnak minden felmerülő kérdésére a megadott elérhetőségeinken. 

Nyílászárók gyártása félmegoldások nélkül!

Nyílászárók gyártása a korszerű igényekhez mérve! Az új ablak vagy ajtó is hosszú távra szól, ha tőlünk vásárol.

A nyílászáró kérdése felett nem lehet átsiklani sem egy építkezés, sem pedig egy felújítás során. Bármilyen okból is készüljön el egy ablakbeépítés vagy pedig ablakcsere, mindig hosszú távban gondolkodnak a megrendelők. A nyílászáró ugyanis hatással van az ingatlanban élők komfortérzetére, hozzájárul ahhoz, hogy a különböző évszakokban mennyire érvényesül a belső terekben az éppen aktuális időjárás hatása. Egy minőségi nyílászáró az ingatlan értékét is megnöveli, nem véletlenül szoktak ingatlaneladás előtt nyílászáró cserét végeztetni.

A nyílászárók gyártása a csapatunk számára olyan feladat, amit szívvel és lélekkel csinál, mert tudjuk, hogy mennyire sok múlik egy ablak vagy ajtó  tulajdonságain. A nyílászárók gyártásban folyamatosan a fejlődésre törekszünk, ezért rendszeresen bővítjük az ismereteinket, kutatunk az újabb technológiák és alapanyagok után, amiknek az alkalmazásával még jobb termékeket tudunk alkotni. A nyílászárók hagyományosan fából készülnek, de az az alapanyag, amit mi használunk a nyílászárók gyártása folyamán, a műanyag. Mielőtt kifejezné a kétségeit a műanyagból készült nyílászárókkal kapcsolatban, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy van különbség műanyag ablak és műanyag ablak között. Nagyon sokat számít ugyanis az, hogy milyen gyártási technológia alapján készül nyílászáró, milyen felületkezelést és kiegészítőket alkalmaznak az ablaknál vagy az ajtónál. Mi a legmagasabb szintet megtestesítő nyílászárók gyártását tűztük ki célul. Rendeljen új ablakot, ajtót, nyílászárót  és döntse el Ön, hogy sikerült e megvalósítani ezt a célt!

A nyílászárók gyártásával foglalkozó cégünktől Ön is meg tudja kapni azt a minőséget, amit elvár egy ilyen területen. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz és mi biztosítjuk Önnek a nagyszerű ár-érték arányban kapható ajtókat vagy ablakokat! Amennyiben több információra van szüksége, tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

Nyílászárók gyártása a legmagasabb minőségben

Nyílászárók gyártását vállaljuk kiváló minőségben, megfizethető áron, rövid határidő alatt! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért Ön is!

Napjainkban sokat lehet hallani arról,  hogy otthonunk hőszigetelése szempontjából mennyire fontos szerepük van a nyílászáróknak. Sajnos hiába gondoskodunk a falak hőszigeteléséről, ha az ablakokon át szinte akadálytalanul tud kihűlni, illetve nyáron túlságosan felmelegedni a lakás. A legjobb, hogyha minél előbb korszerű ablakokra váltunk, már a lakás megvásárlásakor vagy az építkezéskor. A nyílászárók gyártása éppen erre biztosít tökéletes megoldást, méghozzá mindenki számára.

Az egyedi tervek szerint épített vagy különleges módon átalakított ingatlanoknál gyakran előfordul, hogy teljesen egyedi méretű nyílászárókra van szükség. Ez azonban semminek nem lehet az akadálya, ugyanis a nyílászárók gyártása bármilyen méretben lehetséges, csupán meg kell hozzá találni a megfelelő partnert. A szabványostól eltérő méret ugyanakkor nem jelenti azt, hogy az ablakok rosszabbak lennének, akár a hőszigetelést, akár a tartósságot vagy a megjelenést tekintve. Cégünk régóta végez ilyen szolgáltatást, és a nyílászárók gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségre: az általunk készített ablakokat kiváló hő- és hangszigetelés, tartósság, valamint esztétikus, elegáns megjelenés jellemzi.

Aki cégünkre bízza a nyílászárók gyártását, biztos lehet benne, hogy magas minőségű, korszerű ablakokat kap, megfizethető árért cserébe. A megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni.

Amennyiben új ablakokra, ajtókra van szüksége otthonába, ne menjen tovább! A nyílászárók gyártását bízza tapasztalt csapatunkra, és nem fog csalódni a végeredményben. Ha kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még ma.

Kérjen ajánlatot online!