Termékeink

Ajtópanelek

A bejárati ajtó jelentős szerepet tölt be otthonunk külsejének megítélésében, emellett biztonsági szempontból is fontos megfelelő minőségű ajtópanelt választanunk. A bejárati ajtó az első dolog, amit vendégeink meglátnak otthonunkban, így érdemes olyat választani, ami illik a lakás stílusához, eleganciájához és Ön is szívesen lép be és ki rajta minden nap.

Nyílászárók

Nyílászárók vásárlása esetén alaposan meg kell fontolnunk minden egyes lépést, hiszen rendkívül fontos elemekről van szó. Ha jól választunk, évtizedekre elintézzük, hogy ablakaink és ajtóink rendeltetésszerűen funkcionáljanak, legyen szó bármilyen nyílászáróra vonatkozó szempontról

Párkányok

Az ablakpárkányokkal sokan nem törődnek, pedig igen fontos szerepet töltenek be az otthon védelmében. Külső és beltéri változataik is egyaránt hasznosak, így érdemes jó minőségű ablakpárkányokat választani az új ablakokhoz.

Garázskapuk

Egy jó minőségű garázskapu nem csak arra való, hogy tárolási lehetőséget biztosítson a járműveknek. Számos jó tulajdonsággal rendelkezik, amiket érdemes figyelembe venni a választásnál.

Árnyékolók

Az árnyékolókból széles választék tárul elénk. Először is azt kell eldöntenünk, hogy mennyire szeretnénk megszűrni a beáramló fényt és milyen helyen szeretnénk használni. Munkahelyen, otthon, esetleg nyaralóban? Mindig a helyszín egyedi adottságai szerint kell döntenünk. Nálunk bármilyen igénynek megfelelően megtalálhatja a megfelelő árnyékolót.

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók főleg a szálló bogarak ellen nyújtanak szinte tökéletes védelmet. Nem csak a rovarok ellen nyújt védelmet, hanem a levegőben szálló szennyeződések ellen is, többek között a nyárfavirágzás idején a levegőben szálló bolyhos virág lakásba való bejutását is hatékonyan meggátolja.

Kérjen ajánlatot online!

Cím

2800 Tatabánya, Dankó Pista utca 16.

Telefonszám

+3630/228-2458