Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Az általunk nyújtott szolgáltatások a tervezéstől a kivitelezésig terjedő tevékenységek széles skáláját fogják át.

  • Megrendelőink számára Tatabányán és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk.
  • A szaktanácsadást és a pontos méretek alapján elkészített árkalkulációkat, terveket követően teljes körű kivitelezést vállalunk.
  • Teljes körű kivitelezésünk magába foglalja a bontási, beépítési, és helyreállítási munkákat is.
  • Lakóparkok, csarnokok, társasházak, családi házak, középületek nyílászáró cseréje, hőszigetelése, felújítása is a szolgáltatásaink közé tartozik

Korszerű műanyag ablakok profi beépítése

A lakásfelújítások és építkezések során elsődleges szempont, hogy korszerű és költséghatékony megoldásokat találjunk, valamint esztétikus otthont alakítsunk ki, amely hosszú távon is gazdaságosan fenntartható, hiszen ez a manapság egyre nagyobb mértékben emelkedő közüzemi kiadások következtében kiemelkedően fontos szemponttá vált.

További információra van szüksége a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Hívjon minket bátran!

A műanyag ablakok napjaink egyik legmegbízhatóbb és legmodernebb nyílászárótípusai közé tartoznak, melyek kiváló választást kínálnak valamennyi épülettípus esetében, például családi házak, panellakások, ipari épületek, vagy középületek.

A műanyag ablakok beépítése során a felméréstől a kivitelezésig profi és megbízható segítségre van szükség:

  • Az ablakok felmérése, tanácsadás
  • A meglévő ablakok kibontása, a megfelelő hely kialakítása és előkészítése
  • Az ablakok beépítése
  • Az építési törmelék szakszerű kezelése

Válasszon korszerű műanyag ablakokat, illetve profi szakembereket a beépítéshez és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Tatabányán és környékén ingyenes felmérést is biztosítunk és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott!

Társasházak, lakóparkok modernizálása: Nyílászárók cseréje

Napjainkban számtalan társasház és egész lakópark van, amik több évtizeddel ezelőtt épültek és az óta nem estek át különösebb felújítási vagy modernizálási folyamatokon, melyek számtalan okból szükségessé válhattak az eltelt idő alatt. A rossz minőségű, elavult és rosszul záró nyílászárók igen jellemzőek a régi típusú társasházakra, melyek nem csupán esztétikailag rontják az összképet, de komolyan megterhelő anyagi kiadásokat is eredményezhetnek a tulajdonosok számára.

A nyílászárók cseréje során garantáltan korszerű megoldás alakítható ki műanyag ablakokkal és ajtókkal, melynek következtében a lakások megfelelően szellőzhetnek és elkerülhetőek a kellemetlen és egészségügyileg káros penészesedés és a gombásodás a lakásban. Emellett a műanyag nyílászárók jó szigetelőképességüknek köszönhetően a fűtési szezonban jelentős anyagi megtakarítást eredményezhetnek mind egyéni tulajdonosi, mind közösségi szempontból.

Társasházak és lakóparkok nyílászáró cseréje során válassza a profikat, melynek köszönhetően rövid időn belül, károsodásmentesen cseréljük ki a lakások elavul nyílászáróit! Tekintse meg weboldalunk bővebb információt, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Egyedi méretre készült nyílászárók és beépítésük

A mai korszerű építőipari megoldások minden tulajdonos, valamint építtető számára számtalan egyedi lehetőséget kínálnak a tökéletes álomotthon megteremtéséhez, azonban ennek következtében gyakori megrendelői igény, hogy egyes elemek egyedi méretekkel rendelkezzenek.

A minőségi nyílászárók elengedhetetlenek a gazdaságosan működtethető és egészséges otthoni környezet kialakításához, legyen szó megszokott szabványos vagy egyedi jellemzőkkel rendelkező nyílászárókról.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött kínál speciális szolgáltatásokat, melyek keretein belül egyedi méretek alapján megtervezett, legyártott és beépített minőségi műanyag nyílászárókat biztosít az érdeklődők számára, legyen szó egy-egy részmunkafeladatról vagy komplex megoldásokról.

Tekintse meg weboldalunk bővebb információit az egyedi méretekkel rendelkező nyílászáró készítéssel és beépítéssel kapcsolatban, valamint bővebb tájékoztatásért és szaktanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott!