Ajtópanelek

Rurik ajtópanelek

A bejárati ajtó biztonsági szerepe is igen fontos, hiszen a betörések megelőzésében is szerepe van. Az öt pontos ajtózár és az ajtópánt hozzájárul a nagyobb biztonság kialakításához. Cégünk olyan minőségi ajtópanelek gyártásával foglalkozik, melyek tartós, időtálló anyagból készülnek, igény szerint üvegezhetőek, masszív üvegből vannak. Különböző színekből és formákból választhatja ki az Önnek megfelelő bejárati ajtót, amely remekül kiegészíti otthona megjelenését és hozzájárul annak eleganciájához. Ha Önnek is felkeltettük érdeklődését minőségi bejárati ajtó paneleinkkel, keressen fel minket egyedi igényeivel! Impozáns és időtálló bejárati ajtóját keresse nálunk!

Gava ajtópanelek

A Gava Plast ajtópanelek maximális biztonságot nyújtanak Önnek és családjának!
Sokan úgy gondolják, hogy egy riasztóberendezés önmagában képes megijeszteni a betörőket. Manapság azonban ez nincs minden esetben így. Egy profi biztonsági ajtóval többet tehet az ingatlan védelme érdekében, mint azt először gondolná.

A Gava Plast több ponton záródó, biztonsági vasalatokkal ellátott bejárati ajtóit igen hosszú ideig tart feltörni. A betörőnek pedig két szempont fontos a behatolást illetően, nevezetesen az idő és a zaj. Ezek fordított arányban állnak egymással, tehát a nagy zajjal járó kevés időt, míg a szinte zajtalan behatolás nagyon sok időt vesz igénybe. Minél nagyobb a zaj és minél hosszabb idő alatt lehet bejutni, annál nagyobb a lebukás veszélye is. Egy biztonsági ajtó kinyitása vagy nagyon sok időbe telik vagy hihetetlenül hangos.

A Gava Plast biztonsági ajtónak köszönhetően a betörők elkerülik majd otthonát, hiszen tudják mibe kerül bejutni egy professzionális ajtón!
Keressen minket bizalommal!

Ajtópanel: a legfontosabb védvonal

Az ajtópanel a fő választóvonal a külvilág és az otthonunk között, és fontosabb, mint bármilyen egyéb biztonsági berendezés.

A nyílászárók – azaz az ajtópanelek és az ablakok – fontos szerepet töltenek be az otthonunkban; egyrészt nyilvánvalóan megoldhatóvá teszik a szellőztetést és a ki- és bejutást, de emellett az illetéktelen behatolók ellen is védeniük kell. Ennek érdekében fontos a több ponton is záródó, biztonsági vasalatok megléte, de az erős ajtópanel is.

Többféle lehetőség közül választhat az, aki a lehető legbiztonságosabb ajtópanelt szeretné az otthona legfontosabb védvonalának. Természetesen még mindig a fa a legnépszerűbb, ám fontos tudni, hogy ez csupán burkolat, alatta viszont a masszív és a biztonság tekintetében a leginkább megfelelő acélt találjuk, ez adja ugyanis az ajtó alapját. A biztonsági bejárati ajtók esetében mindig az acél az ajtópanel váza, minden egyéb csupán esztétikai célokat szolgál.

Egy megfelelő ajtópanel tehát masszív és strapabíró, de a legfontosabb tulajdonsága, hogy ugyan feltörhető, ám csak hosszadalmasan. Ez nyilvánvalóan elijeszti a bűnözőket, hiszen minél hosszabban időznek egy olyan ajtó előtt, amin át szeretnének bejutni, annál valószínűbb, hogy ez feltűnik valakinek, azaz magas a lebukás veszélye. A korszerű biztonsági ajtópanelek könnyedén felismerhetőek, hogy ezzel is elriasszák az illetékteleneket.

Kínálatunkban két gyártó, a Gava Plast és a Rurik ajtópaneleit találhatja meg; e cégek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelő termékeikkel méltán népszerűek azok körében, akik a legkorszerűbb megoldásokkal szeretnék megvédeni az otthonukat és értékeiket. Tulajdonságaikhoz mérten az áruk kifejezetten kedvező, a minőségük pedig kiváló, így Önnek is megéri ezek közül kiválasztania új bejárati ajtóját!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését ajtópaneleink iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

AJTÓPANELEK
DÍSZÜVEGEK

Kattinston ide a katalógusért.