Nyílászárók

Profiljaink

Gealan 8000

74 mm beépítési mélységű, 6 légkamrás profil
Üvegezés: 2 (24 mm vastag, 1.0 ug) vagy 3 rétegű (36 mm vastag, 0,6 ug)

Gealan S9000

83 mm beépítési mélységű, 7 légkamrás profil
Üvegezés: 3 rétegű (44 mm vagy 48 mm vastag, 0,5 vagy 0,6 ug)

Vasalat

Nyílászáróinkat G-U német gyártmányú ill. ezzel egyenértékű vasalatokkal gyártjuk. Az általunk gyártott nyílászárók alapból tartalmazzák a hibás működtetés gátlót, és a résszellőző vasalatot:

Hibás működtetés gátló: Ez a funkció a véletlen buktatást akadályozza meg a szárny nyitott állapotában, így az ablak biztonságos működését biztosítja.

A műanyag ablakok előnyei

A műanyag ablakok rendkívül energiatakarékosak: Ezek a modern technológiával készült ablakok a fa és alumínium ablakokkal is szembeszállnak, ha szigetelésről van szó.
A műanyag ablakok igen jól karbantarthatóak: Ápolásuk nagyon egyszerű és minimális. Fokozottan ellenállnak az időjárás hatásainak, de még az UV sugárzásnak is. Tisztításuk egyszerű, tisztító oldatos vízzel is egyszerűen érhetünk el kitűnő eredményt.
A műanyag nyílászárók élettartama a leghosszabb: Minden műanyag ablak vetemedésálló, ellentétben a fával, melyre folyamatosan figyelni kell.
A műanyag ablakok minőségükhöz képest igen alacsony áron kaphatók: Megvásárlás és beépítés után semmilyen egyéb költséget nem kell állnunk (nem kell például lakkozni az elkövetkező években). Javíttatása egyszerű és könnyen megoldható.

Profiljaink több féle színben elérhetők.

Lehetőség van kívül színes, belül színes és kívül-belül színes profil rendelésére is.

Alapszíneink

Dió, aranytölgy, mahagóni és antracit

Extra színeink

Gealan hőszigetelő ablakok, amelyekkel csökkennek a kiadások

A Gealan hőszigetelő ablakokkal lehetősége van mérsékelni a kiadásokat az őszi és téli szezonban. Készüljön velünk az évszakra, keressen minket!

A fűtésszezon sokak számára okozhat már most aggodalmat, a változó energiaárak miatt. Egyesek folyamatosan azon dolgoznak, hogy mire beköszönt a rossz idő, már ne kelljen aggódniuk a számlák miatt. Időt, energiát fordítanak az otthonuk energiahatékonyságára, ezzel kapcsolatban szinte bármire nyitottak, ami segíthet a kiadások csökkentésében. Érdemes megvizsgálni a nyílászárók állapotát is, mert egy megfelelő szigetelőképességgel rendelkező ablakkal az emberek csak előnyökre tehetnek szert, és elérhetik a kitűzött céljaikat a költségek mérséklésében. Amennyiben Önnek új nyílászárókra lenne szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a nagyobb kiadásokat, ajánljuk figyelmébe a Gealan hőszigetelő ablakokat!

A Gealan hőszigetelő ablakokkal nem érhetik kellemetlen meglepetések a fűtésszezonban. A piacon a Gealan márka kínálja a legkedvezőbb, leghatékonyabb opciót, nyílászáróik százszázalékban megfelelnek a manapság felmerülő elvárásoknak, szakmai követelményeknek. A Gealan hőszigetelő ablakok kimagasló szigetelőképességgel rendelkeznek, teljeskörű védelmet biztosítanak a külső tényezőkkel szemben. Otthonában mindig kellemes hőmérséklet uralkodhat úgy, hogy ezért Önnek nem kell magasabb költségeket fizetnie, éves szinten jelentős összegeket takaríthat meg a nyílászáróknak köszönhetően. A Gealan hőszigetelő ablakok a hangszigetelésben is megfelelő segítséget nyújtanak, strapabíró anyagból készülnek, így hosszú éveken át, gond nélkül kiszolgálják az embereket.

A Gealan hőszigetelő ablakokra megéri váltani, hiszen nem okozhat gondot a fűtésszezon semmilyen szempontból! Segítünk, hogy Önnek problémamentesen teljenek az elkövetkezendő hónapok. Honlapunkon bővebb információkat is találhat vállalkozásunkról, megoldásainkról. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Hőszigetelő nyílászárókkal a mindig kellemes hőmérsékletért

Hőszigetelő nyílászárók megbízható cégtől, a legmagasabb szintű igényeknek megfelelve, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal bővebb információért!

Egy rossz hőszigetelésű lakásnak számos hátránya van. Nem elég, hogy télen a fűtés ellenére is hideg van, nyáron pedig hiába működtetjük a légkondicionálót, forróság uralkodik a szobákban, anyagi szempontból is kellemetlen a helyzet. Hiába megy egész nap a fűtés vagy épp a klíma, ha a levegő pár perc alatt kiszökik. Sokan nem gondolnak rá, de nem mindig elég, ha a falak hőszigeteléséről gondoskodunk, ugyanis a régi, rosszul záródó ajtók, ablakok jelentősen lerontják az eredményt. A maximális hatás érdekében érdemes jól hőszigetelő nyílászárókat is beszerezni.

Hogy mit is jelent pontosan, hogy jól hőszigetelő nyílászáró? Azt, hogy az ajtók, ablakok nem engedik, hogy a belső, kellemes hőmérséklet kiszökjön, így télen és nyáron is komfortosabb lesz a lakás. Bizonyára sokan tapasztaltak már olyat, hogy folyamatosan megy a fűtés, mégis hideg van, illetve, hogy amint kikapcsolták a klímát nyáron, szinte azonnal visszamelegedett a lakás. Ezek a problémák megszűnnek, ha a falak hőszigetelése mellett hőszigetelő nyílászárók is beépítésre kerülnek. Természetesen ennek anyagi szempontból is pozitív hatása lesz, hiszen sokkal kevesebbszer kell bekapcsolni a fűtést vagy a klímát. A hőszigetelő nyílászárók ára így hosszú távon megtérül, amellett, hogy a komfortérzetet is jelentősen megnövelik.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik hőszigetelő nyílászárókkal kapcsolatban. Kedvező árakkal és ügyfélbarát szolgáltatásokkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Érdemes hozzánk fordulnia, ha Ön is szeretné komfortosabbá és költséghatékonyabbá varázsolni otthonát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért a hőszigetelő nyílászárókkal kapcsolatban! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keresse őket akár még ma!

Műanyag nyílászáró gyártás rugalmasan, rövid határidővel!

Műanyag nyílászáró gyártásban cégünkre maximálisan számíthat. Modern, megbízható megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, válasszon minket!

Legyen szó felújításról, építkezésről vagy egyszerű ablakcseréről, a munkálatok során felmerülhet az igény egyedi méretű nyílászárókra. Sokaknak fontos, hogy az ablakokhoz minél rövidebb időn belül, rugalmas feltételek mellett juthassanak hozzá. Minél tovább kell várni a nyílászárókra, annál inkább kicsúszhat a kivitelezés befejezése, ezt pedig egyesek szeretnék elkerülni. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, forduljon hozzánk bizalommal a műanyag nyílászáró gyártásért!

A műanyag nyílászáró gyártásban cégünk minden szempontból élen jár. Nálunk igazi minőségi ablakokhoz juthatnak hozzá a megrendelők, és még az egyedi igények is teljesülhetnek. Bármilyen mérethez tudunk igazodni könnyedén. A műanyag nyílászáró gyártáskor modern, megbízható ablakokat biztosítunk a vásárlóknak, amik maximálisan megfelelnek a követelményeknek. Garantáljuk, hogy elégedett lesz termékeinkkel. A gyártáskor a minőség mellett a gyorsaságra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink jelentős részének ez kulcsfontosságú tényező. Ha minket választ, rövid időn belül, zökkenőmentesen hozzájuthat az új ablakokhoz, így nem csúszhatnak meg a munkálatok a várakozás miatt. A műanyag nyílászáró gyártással kapcsolatban rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást vehetnek igénybe az érdeklődők. Színvonalas nyílászáróinkkal csak előnyökre tehet szert.

A műanyag nyílászáró gyártást kedvező feltételekkel biztosítjuk. Válassza modern ablakainkat a munkálatokhoz! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat termékeinkről, szolgáltatásainkról. Honlapunkon korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalan nyílászárókat kínálunk vevőinknek. Szaktanácsadásban is számíthat ránk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok Tatabányán kiváló ár-érték arányban!

Műanyag ablakok gyártása Tatabányán megbízható cégtől, kiváló ár-érték arányon – forduljon hozzánk bizalommal és váltson Ön is korszerű nyílászárókra! 

Egy korszerű otthonban ma már alapvető elvárás, hogy a nyílászárók is modernek legyenek, vagyis jól zárjanak és kiválóan hőszigeteljenek. Annak, akinek az otthonában még az eredetileg beépített ablakok vannak, vagy már legalább 10-15 éve nem cseréltette ki őket, érdemes fontolóra vennie az új műanyag ablakok beszerzését. 

A korszerű műanyag ablakok hőszigetelése nagyságrendekkel jobb, mint a régieké, így rengeteget lehet velük spórolni. A nyílászáróknak ugyanis fontos szerepük van a belső hőmérséklet alakulásában: ha az ablakok hőszigetelése nem megfelelő, akkor nyáron rendkívül gyorsan felmelegedhet a lakás, míg télen szinte állandóan mennie kell a fűtésnek ahhoz, hogy ne hűljenek ki túlságosan a helyiségek. Ez azonban sajnos jelentősen megnöveli a kiadásokat, ezért hosszú távon anyagilag is sokkal jobban megéri, ha a korszerűsítés mellett döntünk. A műanyag ablakokkal ez költséghatékonyan megvalósítható. Természetesen az anyagi előnyökön túl környezetvédelmi szempontból is megéri a váltás mellett dönteni, hiszen a kevesebb energia felhasználásával Földünket is kíméljük. A cégünk által gyártott nyílászárók ár-érték aránya kiváló, ugyanis a jó hőszigetelő tulajdonságok mellett hosszú élettartamúak, könnyen tisztíthatóak, de megfizethető az áruk is. Fontos, hogy a műanyag ablakok bármilyen stílusú homlokzathoz tudnak illeszkedni, hiszen nálunk többféle színben is elérhetőek, valamint lehetőség van kívül színes, belül színes és kívül-belül színes profil rendelésére is. 

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne többet megtudni nyílászáróinkról? Forduljon hozzánk bizalommal, kérje bővebb tájékoztatásunkat, és rendelje meg új műanyag ablakait Tatabányáról! Ha kérdése merült fel a megrendelés menetével vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran keresse munkatársainkat, szívesen segítenek Önnek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén.