Garázskapuk

Új, könnyen kezelhető garázskaput szeretne?

Egy jó minőségű garázskapu nem csak arra való, hogy tárolási lehetőséget biztosítson a járműveknek. Számos jó tulajdonsággal rendelkezik, amiket érdemes figyelembe venni a választásnál.

 

Szekcionált kapuk – magángarázsokhoz ajánljuk. Ezek a fajta kapuk függőleges irányban felfelé nyílnak, a helykihasználás szempontjából kedvezőbbek a billenő kapuknál. Igény szerint több színből válaszható, 4 cm szigeteléssel. Motoros kivitelben, távirányítóval. Lakossági és ipari garázskapukra is. 

• Lamellái által a mennyezethez simul nyitáskor, így a lehető legtöbb helyet biztosítva a kényelmes közlekedéshez
• Rugótörés biztosítással ellátottak a garázskapuk, így nem tud lezuhanni és ezzel balesetet okozni
• Az illetéktelen behatolók ellen a feltolásvédelem nyújt segítséget

Ha minőségi terméket szeretne kedvező áron, akkor nálunk a helye!

Ipari garázskapuk

 

 

 

 

 

 

 

Szekcionált garázskapu a gyártástól a beépítésig

Lecseréli a régi garázskapuját? Garázst épít, és fontos Önnek a kényelem is? Ha tőlünk rendel szekcionált garázskaput, gyártóként kedvező áron biztosítjuk.

A családok rendszeresen használják az autóikat, az ipar és a kereskedelem pedig a tehergépjárművek segítségével szállítja az árukat. Minden közlekedési eszköz értékes, és fontos feladatot lát el. A magánszemélyek és a cégek gondoskodnak a gépjárművek tárolásáról és védelméről. Ezt a szerepet a garázs tölti be, ami legtöbbször az ingatlan közelében, de gyakran távolabb, vagy más telephelyen található.

Fontos, hogy a garázs megfelelően töltse be a szerepét, és biztonságos legyen. A szekcionált garázskapu alkalmazása több szempontból előnyös. Hatékonyan óv az illetéktelenekkel szemben, mivel feltolás elleni védelemmel van ellátva. A függőleges irányba történő nyitás lehetőséget ad arra, hogy a teljes terület ki legyen használva, a billenő és az oldalra nyíló ajtókkal ellentétben.

Ez a szerkezet adja a legjobb helykihasználtságot, és a legnagyobb kényelmet. A motoros kivitelezés és a távirányítóval való működtetés óriási segítség a vezetők számára, mivel megkönnyíti az autóval a ki- és bejárást. Rossz időjárási körülmények között ez különösen lényeges. Kevesebb ideig tart a behajtás, és megkímélheti magát a fáradtságtól. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a gyártásban, és kedvező áron kínálja a kiváló minőségű termékeket. Tekintse meg a kínálatunkat, válassza ki a leginkább megfelelő színt és méretet! Munkatársaink igényfelmérést végeznek Önnél, javaslatot tesznek, és árajánlatot adnak. Elképzeléseinek megfelelően, egyéni igényei szerint készítjük el a szekcionált garázskaput. 

Nem csak a kivitelezést végezzük, hanem segítünk a beépítésben is. Termékeink kiszolgálják a lakosságot, és az ipari egységeket egyaránt. A modern szerkezet hibátlanul működik, és biztonságossá teszi a tárolóhelyiséget.

Ha garázst épít, és jól funkcionáló, korszerű ajtót keres, vagy felújítaná a régi bejáratot, akkor nálunk ehhez hamar talál megoldást. Az új garázsajtót elégedetten használhatja, és az autóját védett helyen tárolhatja. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ipari garázskapu gyártás az Ön igényei szerint!

Ipari garázskapu gyártás egyedi igények szerint, kiváló ár-érték arányban, tapasztalt csapattól! Keressen minket bizalommal, kérje pontos árajánlatunkat! 

Egy ipari területen számtalan járművet, illetve berendezést használnak. Fontos, hogy ezek megfelelő védelméről gondoskodjunk, hiszen, ha bármi bajuk esik, az nem csak közvetlen, hanem közvetett anyagi kárral is jár, ugyanis, amíg használhatatlanok, addig nem tudnak hozzájárulni a bevételtermeléshez. A maximális védelem érdekében elengedhetetlen, hogy az ipari garázskapu gyártás a legmagasabb szintű követelményeknek megfelelően történjen. 

Az ipari garázskapu gyártás során számtalan szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Az egyik legfontosabb a pontos méret meghatározása: végig kell gondolni, hogy várhatóan mekkora lesz a forgalom, és természetesen azt is, hogy milyen járműveknek kell átférniük rajta. Az ipari garázskapu gyártás dupla vagy akár még szélesebb kivitelben is lehetséges, ha egyidejűleg nagyobb számú jármű közlekedésére is szükség van. Egy másik fontos kérdés a nyílás módja: lehet billenő vagy szekcionált, ezzel kapcsolatban érdemes szakember véleményét kikérni. 

Cégünk régóta foglalkozik ipari garázskapu gyártással, így nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren. Tatabányán és vonzáskörzetében helyszíni felmérést biztosítunk, amely megrendelés esetén díjmentes. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, így az általunk gyártott ipari garázskapuk maximális védelmet nyújtanak a járművek és más berendezések számára. Áraink megfizethetőek, és igyekszünk minden megrendelést a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Pontosabb tájékoztatásért érdemes velünk felvenni a kapcsolatot. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért az ipari garázskapu gyártással kapcsolatban! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és válaszolnak a kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.