Szúnyoghálóink

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Elérhető vízszintes és függőleges mozgatású változatban.

Pliszé

Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Fix szúnyogháló

Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. 

 

Zsanéros szúnyogháló ajtó

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.
Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

Szúnyogháló szerelés méretre gyártott hálókhoz!

A szúnyogháló szereléshez hívja a szakembereinket! Az új szúnyoghálót méretre gyártva a helyére rögzítjük és működésre készen átadjuk.

Fix keretes, pliszé, zsanéros vagy tolószerkezetű szúnyogháló is készülhet egy ablakra, de akár ajtóra is. Milyen típusú legyen a szúnyogháló, ami majd a rovaroknak az útját állja? A szúnyogháló szerelés a legutolsó lépése annak a munkamenetnek, ami az kész szúnyogháló elkészülését jelenti. A rovarok ellen csakis egy minőségi szúnyoghálóval lehet védekezni. A megbízható szúnyogháló tartós, a használatnak és az időjárásnak is ellenáll, teszi a dolgát hosszú távon. Az már a megrendelői igény kérdése, hogy ajtóra vagy ablakra, illetve mindkettőre kér valaki szúnyogháló szerelést.

A szúnyogháló típusa szintén a megrendelő kívánságaihoz igazítható. A fix keretes modellen kívül vannak a népszerű, mozgatható változatok is. Az ajtókra olyan szúnyogháló szerelés megrendelését ajánljuk, ami az ajtó méretéhez és a nyitás kényelméhez igazodik. A zsanéros szúnyoghálós ajtó a megszokott ajtóhasználatot nyújtja, a pliszé és a tolószerkezetű viszont egyáltalán nem foglal el plusz helyet. Az ablakokra szintén lehet tolós mobil szúnyoghálót szerelni, amit vízszintesen vagy függőlegesen is lehet mozgatni. A megfelelő típus kiválasztása után szükséges még a helyszíni felmérés, a gyártáshoz nélkülözhetetlen adatok rögzítése is. A szakembereink a szúnyogháló szerelést a helyszínen elvégzik a készre gyártott szúnyoghálók kiszállítását követően.

A nyílászárók és szúnyoghálók modern választékával rendelkezünk. Minden darab, ami tőlünk kikerül, egyedi, mert a megrendelőink számára készítjük őket. Nem kész darabokról van szó, hanem a konkrét ingatlanhoz tervezett és méretezett ablakokról, ajtópanelekről, illetve szúnyoghálókról, amiket teljes mértékben az ügyfelek igényeihez tervezünk és gyártunk. Lépjen velünk kapcsolatba és rendelje meg az új, egyedi modellt az ablakhoz, ajtóhoz, szúnyoghálóhoz szereléssel együtt! Árajánlatért keresse kollégáinkat, töltse ki részletes felmérő ívünket!

Szúnyoghálóval sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát!

Szúnyoghálók, pliszék széles választékban, mindenféle nyílászáróhoz, rövid határidőn belül, megfizethető áron – védekezzen hatékonyan a rovarok ellen!

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy szúnyog egész éjszaka nem hagyta aludni. Van, hogy csak ébredéskor vesszük észre a csípéseket, de talán még rosszabb a helyzet, ha halljuk a szúnyog zümmögését, nem tudunk pihenni, de megtalálni sem lehet az állatot. Már pedig nincs is jobb, mint nyitott ablaknál aludni a meleg nyári estéken, ám a rovarok könnyen megkeseríthetik az éjszakát. Védekezni ellenük többféle módszerrel lehet, de a leghatásosabb mindenképpen a szúnyoghálók, pliszék használata.

Sajnos a szúnyogok ellen hiába húzzuk el a függönyt, könnyedén megtalálják a bejáratot a szobába. Léteznek elektromos szúnyogriasztó készülékek is, azonban ezek közel sem olyan hatásosak, mint a fizikai akadályt jelentő szúnyoghálók. A rovarhálóknak köszönhetően senkinek sem kell lemondania a nyár esti friss levegőről, ugyanakkor nem kell tartani a kellemetlen vendégektől sem. 

Természetesen a szúnyoghálók minden más rovar ellen is védelmet nyújtanak, így egy csapásra megszabadulhatunk a legyektől és az utóbbi években rendkívüli módon elszaporodott harlekin katicabogaraktól és a poloskáktól is. Ráadásul, mivel széles kínálat áll rendelkezésre különféle szúnyoghálókból, mindenki könnyen megtalálhatja a számára ideálisat. Választhatunk fix változatot, de nyíló ablakokhoz, illetve ajtókhoz mindenképp praktikusabb a mozgatható verzió. A mozgatás történhet vízszintesen és függőlegesen is. Nagyobb felületek védelmére a pliszé szúnyoghálókat ajánljuk, amik harmonikaszerűen záródnak és bárhol megállíthatóak. 

Amennyiben úgy döntött, hogy idén már nem szeretné elviselni otthonában a különféle rovarok kellemetlenkedését, a legjobb helyen jár! Keresse bizalommal cégünket magas minőségű, tartós szúnyoghálókért, pliszékért! Ha kérdése van vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bátran munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!